Transzferár szolgáltatásaink és termékeink

Transzferár szolgáltatásaink

Transzferár konferenciák, előadások

Transzferár kiadványaink, oktatási anyagaink

Ajánlatkérés itt >>

Transzferár Konzultáció

Hogyan szerezze meg azonnal az Önt érdeklő transzferár információkat? Szeretné tudni, milyen kockázatokat rejt a cégében a transzferárazás témaköre? Segítségre van szüksége, hogyan induljon el, és mit kellene tennie? Örülne, ha a rendelkezésére állnának a válaszok? Érdekli, hogyan működik mindez?

Tovább >>

NAV előírásainak megfelelő transzferár dokumentáció azonnal

Szeretné, hogy a nyilvántartások gyorsan és hatékonyan készüljenek el? Biztos benne, hogy a már elkészített dokumentációk rendben vannak? Szeretné elkerülni a 2 millió forintos bírság kockázatát? Mindezt a legrövidebb időn belül? Akkor ez a rész Önnek szól!

Tovább >>

Transzferár kockázatok felmérése, elemzése

Biztos benne, hogy az Ön vállalkozását nem fenyegeti bírság? Teljes körűen felmérte ügyleteit? Hiánytalanul minden kötelező elemet tartalmaznak a transzferár nyilvántartásai? Megfelelően alátámasztott minden árat? Szeretne ezekről megbizonyosodni, és kizárni a mulasztási bírság veszélyét?

Tovább >>

Transzferár tájékoztatók, konferenciák

Szeretné az elejétől megismerni a transzferár bűvös témakörét? Részt vett már esetleg néhány konferencián, de mégis szüksége lenne igazi személyre szabott gyakorlati segítségre?

Tovább >>

Transzferár tanácsadás

Kérdése van, információra van szüksége? Akár csak egy dokumentációval, vagy annak egy részével (pl. vállalati analízis, piacelemzés, árképzés, összehasonlító árak, stb.) kapcsolatban merül fel kérdése, szívesen segítünk.

Tovább >>

Adótanácsadás

Bizonyára előfordult már Önnel is, hogy egy adózási információra a lehető legrövidebb időn belül szüksége lett volna.. Legyen szó akár a számlázás helyességéről, egy szerződés adójogi következményeiről, egy bevezetendő üzletág vagy akár egy új kampány vizsgálatáról..

Tovább >>

Ajánlatkérés itt >>