Transzferár oktatás, tréningek

Transzferár oktatás, tréningek

Szeretné az elejétől megismerni a transzferár bűvös témakörét?

Részt vett már esetleg néhány konferencián, de mégis szüksége lenne igazi személyre szabott gyakorlati segítségre?

Szeretné kollégáit felkészíteni a transzferár dokumentációs feladatok ellátására?

Transzferár oktatás, tréningek

Egyéni illetve kis csoportos gyakorlati tréningek keretében foglalkozunk minden transzferárral kapcsolatos témával, kezdve a kapcsolt vállalkozások meghatározásától egészen a dokumentációk teljes körű elkészítéséig. A témákat és az időtartamot az Ön kérései szerint közösen alakítjuk ki. Keressen minket bizalommal!

Tájékoztatás kérése itt >>

Új transzferár szabályok 2018-tól előadás

A gyakorlati előadás bemutatja a transzferárazáshoz kapcsolódó legfontosabb kötelezettségeket: hogyan kell megállapítani a kapcsolt vállalkozások körét, kiket és milyen módon érint a transzferár nyilvántartás készítési illetve a szokásos piaci ár alátámasztási kötelezettség, valamint, hogy milyen módszertani megfontolásokat érdemes figyelembe venni a kapcsolt vállalkozások között megvalósult ügyletek esetében.

Részletesen áttekintjük az új transzferár rendelet előírásait, az új típusú (háromszintű) transzferár nyilvántartás tartalmi elemeit, a határidőket, a nyilvántartás későbbi módosításának lehetőségeit, az adatbázis-szűrés, az interkvartilis tartomány képzés és az alacsony hozzáadott értékű szolgáltatások haszonkulcsának változásait.

Új OECD Transzferár irányelv jelent meg 2017-ben, melynek a legfontosabb újdonságait vizsgáljuk meg, illetve szó lesz az országonkénti jelentéstételi kötelezettségről, az érintettek körének meghatározásáról, és a 2017.12.31-i határidővel benyújtandó bejelentési kötelezettség teljesítéséről.

A képzést ajánljuk könyvelőknek, főkönyvelőknek, gazdasági vezetőknek, adótanácsadóknak, könyvvizsgálóknak, jogászoknak, ügyvezetőknek és cégtulajdonosoknak, akár hazai, akár nemzetközi cégcsoportok tevékenységében működnek közre.

Részletes tematika és jelentkezés itt >>