Transzferár oktatás, tréningek

Transzferár oktatás, tréningek

Szeretné az elejétől megismerni a transzferár bűvös témakörét?

Részt vett már esetleg néhány konferencián, de mégis szüksége lenne igazi személyre szabott gyakorlati segítségre?

Szeretné kollégáit felkészíteni a transzferár dokumentációs feladatok ellátására?

Transzferár oktatás, tréningek

Egyéni illetve kis csoportos gyakorlati tréningek keretében foglalkozunk minden transzferárral kapcsolatos témával, kezdve a kapcsolt vállalkozások meghatározásától egészen a dokumentációk teljes körű elkészítéséig. A témákat és az időtartamot az Ön kérései szerint közösen alakítjuk ki. Keressen minket bizalommal!

Tájékoztatás kérése itt >>

2 napos Transzferár workshop

Transzferár workshop

Éljen a jogszabály adta lehetőségekkel és készüljön fel a szabályos transzferár nyilvántartás vezetésre! Az idei évet még lehet módosítani, felülvizsgálni transzferár szempontból. A workshopon lépésről-lépésre felkészítjük a transzferár nyilvántartás szabályos, NAV által is elfogadott elkészítésére.

A 2 napos Transzferár Workshop célja, hogy a résztvevők magabiztosan eligazodjanak a kapcsolt vállalkozásokat érintő jogszabályi környezetben, és képesek legyenek a NAV elvárásainak megfelelően teljesíteni a transzferárazással kapcsolatos feladatokat. A résztvevők gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül ismerik meg, hogyan kell feltérképezni a kapcsolt vállalkozásokat, hogyan kell kezelni a kapcsolt vállalati tranzakciókat, és milyen lépéseket javasolt megtenniük, hogy felkészülhessenek a kapcsolt vállalatokat érintő adóellenőrzésekre. A 2 napos Workshop felkészít a transzferár nyilvántartás vezetésére a jogszabály által megkövetelt módon, úgy, hogy a NAV elvárásainak is megfeleljen, és egy vizsgálat során is megállja a helyét.

A 2 napos program tematikája egymásra épül, az első napon az Alapozó Workshop keretében a kapcsolt vállalkozásokat érintő kötelezettségek a központi téma, a második napon a Haladó Workshop a transzferár nyilvántartások elkészítése köré csoportosítja a témákat. A teljes körű felkészülés érdekében javasolt a részvétel mindkét napon, de külön-külön is elvégezhető az Alapozó és a Haladó Workshop. A Workshop gyakorlati formában dolgozza fel a tematikát, a résztvevők munkafüzetet és további segédanyagokat kapnak, csoportokban dolgoznak a példákon és a feladatokon, és lehetőség nyílik az egyéni kérdések közös megbeszélésére is.

Részletes tematika és jelentkezés itt >>